Gellak voor nagels

Gellak is een handig alternatief naast het meer voorkomende nagellak. Gel lak is op sommigen aspecten veel handiger dan nagellak, en samen met dat het niet schadelijk is voor de nagels maakt het een goede concurrent tegen nagellak. Denk eraan bijvoorbeeld dat je snel het huis uit moet en dat je daardoor niet genoeg tijd hebt om je nagels te doen, dan komt gel lak perfect uit door de snelle applicatie tijd. Hola Cosmetica Nederland is een specialist in de nagelbranche en weet wat het beste voor jou en jouw nagels is.

Gellak nagels van hoge kwaliteit

Vergeleken met nagellak is gellak niet beschadigend voor de nagels. Dit is omdat je het niet eraf hoeft te veilen of andere manieren hoeft te gebruiken. De gellak wordt van je nagels verwijderd door ze nat te maken met aceton, wat je makkelijk kan halen bij een drogist. Hierdoor valt het van je nagels af wat een makkelijk en redelijk snel proces is.

Doe dit wel op de correcte manier want als je bijvoorbeeld wel eraan gaat pulken kunnen je nagels nog steeds beschadigd raken. Ook door de verkeerde spullen te gebruiken om de nagels te verwijderen kan het fout gaan dus kijk vooral goed naar de producten die je gebruikt.

Snel geplaatste gellak nagels

Nagellak moet voor een “lange” periode drogen waarin veel kan gebeuren, denk bijvoorbeeld aan hoe vaak je per ongeluk de nagellak hebt beschadigd terwijl het in de opdroog periode zit. Bij gellak heb je hier eigenlijk geen last van. Nadat je gellak hebt aangebracht moet je deze 2 minuten onder de nagel lamp houden, hierdoor droogt het snel op waardoor je lekker snel door kan.

Wel moet je meerdere lagen aanbrengen en dit kan wel een tijdje in beslag innemen, mogelijk zo’n 20 tot 30 minuten, maar dit maakt gellak weer goed door met gemak 2 tot 3 weken te blijven zitten.

Waterproof gellak nagels

Ben je wel eens op vakantie geweest met perfecte nagels en dat na 5 dagen je nagels er onherkenbaar en niet meer mooi uitzien? Wij kennen dit gevoel maar al te goed en vinden het ook jammer als dit gebeurt. Een makkelijke en snelle manier om wel mooie en sterke nagels te houden is door gellak te gebruiken in plaats van nagellak.

Dankzij de lagen die je aanbrengt en de nagels goed te laten drogen zorg je ervoor dat de structuur van de gelnagels strak en sterk is. Samen met het gebruik van een top coat laat je de nagels een nog sterkere structuur hebben waardoor ze langer mooi blijven zitten en minder snel beschadigd zullen raken. De glans is ook niet snel weg te krijgen bij gelnagels door wear and tear, wat wel het geval is bij nagellak. Dus neem dit eventueel mee in overweging als je op een actieve vakantie gaat en op zoek bent naar geschikte lak voor je nagels!

Verschillende keuze gellak nagels

Nagellak biedt ook veel verschillende opties wat betreft welke gellak kleuren je toe kan brengen op je nagels, en voor soort glinster of glans je kiest. Denk bijvoorbeeld aan de sprekende kleuren zoals rood, wat goed je actieve persoonlijkheid kan laten uitstralen. Of straal vrouwelijkheid uit met roze, wat ook een prachtige kleur is voor je nagels. Het perfecte aan het kleuren bij je nagels is dat er bijna oneindig veel opties zijn met veel betekenissen, maar het mooiste is dat je zelf kan beslissen!

Nagellak en gellak hebben veel verschillen, in hoe lang ze kunnen zonder beschadigd te raken, maar ook hoe makkelijk ze toe te passen zijn. Hopelijke hebben we kunnen helpen door het verschil wat duidelijker te maken en jou de mogelijkheid gegeven om de beste nagellak of gellak keuze te kunnen maken!

nail polish on orange background close up 2021 12 28 06 22 55 utc

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *